Onze blogservice aangevuld met onze publicatieservice: een unieke combinatie

 

 
In 2013 is Multiraedt gestart met een publicatieservice voor zakelijke dienstverleners. Die service bestaat uit het verspreiden van hun zakelijke boodschap over het uitgebreide Multiraedt-netwerk. Het bedenken en schrijven van deze boodschap doen de dienstverleners in principe zelf. Indien gewenst kunnen wij daarbij helpen. Dat kan onder meer door het volgen van onze uitgebreide blogcursus.

De zakelijke boodschap wordt in de vorm van blogs, ebooks en video's onder de aandacht gebracht van de honderdduizenden bezoekers van de Multiraedt website en de volgers van onze social media platforms. In 2018 heeft Multiraedt ook een blogservice in het leven geroepen ter ontzorging van haar deelnemers. Deze natuurlijke uitbreiding van ons dienstenpakket blijkt een schot in de roos. Steeds meer zakelijke specialisten, die zelf geen tijd hebben om te bloggen, maken gebruik van deze unieke combinatie.
 
blogservice
 

Onze publicatieservice voor zakelijke content zoals blogs, e-books en video's zorgt voor een zeer groot bereik

Zakelijke dienstverleners, die content marketing gebruiken voor hun klantwerving, hebben behoefte aan een zo'n groot mogelijk toegang tot hun doelgroepen. Multiraedt zorgt daarvoor op twee manieren:

  1. door onze drukbezochte website en zeer groot social media netwerk beschikbaar te stellen voor de verspreiding van de content en
  2. door het zoekmachinevriendelijk maken van de aangeleverde content.

 

 
Uitgebreide informatie over onze publicatieservice vind je op deze online brochure.

Onze blogservice ontzorgt drukbezette zakelijke specialisten

Een effectieve blogstrategie vergt veel kennis en inzet. In onze blogs over nichemarketing en content marketing voor zakelijke dienstverleners kun je uitgebreid lezen hoe je zo'n strategie kunt ontwikkelen. Wil je succesvol zijn, dan zul je minimaal 1 x per maand een blog moeten schrijven. Niet iedereen heeft daarvoor de tijd.

Uitgebreide informatie over onze blogservice vind je op deze online brochure.

De blogservice en publicatieservice versterken elkaar

Gebruik je onze publicatieservice voor de verspreiding van je blogs, maar je merkt dat je niet genoeg tijd hebt om je optimale blogstrategie uit te voeren, dan kun je ook onze blogservice inzetten. Onze ervaring zorgt voor commercieel aantrekkelijke blogs, die volledig geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Ook kunnen wij zorgen voor een uitgekiende blogstrategie, bijpassende blogonderwerpen en illustraties.

Gebruik je alleen onze blogservice, dan is het erg aantrekkelijk om daarbij ook onze publicatieservice in te zetten voor een nog veel groter bereik.
 

De effectiviteit en het nut van bloggen

Alle argumenten waarom bloggen voor je bedrijf zinvol is, worden in dit blog uitgebreid besproken. Daarbij kun je natuurlijk ook onze eigen ervaringen betrekken die wij met onze publicatieservice hebben opgedaan.

 
 

© Multiraedt 2024