Multiraedt bundelt de krachten van zakelijke bloggers

 
zakelijke bloggersHet Multiraedt online platform stelt zakelijke specialisten in staat om hun verhaal efficiënt naar buiten te brengen. Bloggen is daarbij het voornaamste middel om dat te doen. Inmiddels maken talloze zakelijke bloggers gebruik van onze collectieve aanpak.

Gedurende onze gesprekken met kandidaat deelnemers aan ons platform komen steevast de volgende vragen aan bod:

  • "waarom zou ik Multiraedt inschakelen als ik al blog op mijn eigen website en mijn blogs ook op social media netwerken als Facebook, LinkedIn en Twitter plaats?"
  • "ik heb een tijdje geblogd, maar ik merkte er niet veel van, dus waarom zou dat bij jullie anders zijn?"

Die vragen raken de kern van de zaak en daarmee het bestaansrecht van ons platform.

Zoals in de hiernaast staande grafiek is weergegeven kost het tijd om met het bloggen voldoende momentum op het internet te creëren. Bovendien is er tevens een stevige blogfrequentie nodig. Deze beide vereisten vergen veel van de eenzame blogger en overstijgen vaak diens geduld.

Om aan die vereisten tegemoet te komen, is ons klantwervingscollectief Multiraedt opgericht. Het effect van het bundelen van krachten staat in de hieronder weergegeven infographic.

Bloggen is een prachtige manier om in contact te komen met je doelgroep. Dat middel mag niet alleen voorbehouden blijven aan grote organisaties.

 

 
 
 

Wil jij ook lid worden van Multiraedt? Klik dan op deze link voor meer informatie.

 
 
 
Behulpzame blogs:

 

© Multiraedt 2024