Vermogensbegeleiding

Waarom vermogensbegeleiding?

De afgelopen 5 jaren hebben laten zien dat het behoud en uitbouw van vermogen geen vanzelfsprekendheid is. De tijd dat geld rustig op een spaarrekening kon aangroeien is voorbij.

Beleggingsportefeuilles dienen te voldoen aan de eisen van deze tijd, zoals een uitgekiende spreiding, lage kostenstructuur en continue spiegeling aan uw beleggersprofiel.

De beurs volgen aan de hand van een specialist.

Laat u voorlichten over de machinaties van de financiële markten. O.a. de volgende vragen komen aan bod bij een op maat gesneden vermogensbegeleiding:

    14118106_s
  • Hoe werken de financiële markten?
  • Welke risico’s loop ik als ik in de aandelen stap?
  • Hoe verhoog ik mijn rendement?
  • Hoe werken opties en futures?
  • Hoe verlaag ik mijn beheerskosten?

Vanaf 1 januari 2014 wordt het provisieverbod ingevoerd. Banken en vermogensbeheerders mogen niet langer (verborgen) vergoedingen krijgen voor het adviseren van hun klanten. De advieskosten zullen transparant gemaakt moeten worden en dat heeft bijvoorbeeld in Groot-Brittannië, waar vorig jaar het provisieverbod al is ingevoerd, geleid tot minder adviesaanvragen door beleggers.

Beleggers worden afgeschrikt door de hoge kosten die zij nu openlijk voorgeschoteld krijgen en gaan
sec opinion4hierdoor meer zelfstandig opereren. Op de beurs is het echter van groot belang goed beslagen ten ijs te komen. Via de specialisten van Multiraedt kunt u begeleiding op maat of periodieke coaching tijdens het beleggen krijgen. Afhankelijk van uw persoonlijke financiële doelstellingen en de marktomstandigheden kan gekozen worden voor risicodragende of risicomijdende beleggingsstrategieën. Tevens kunt u hulp krijgen bij het selecteren en monitoren van externe vermogensbeheerders.

Wilt u vrijblijvend eens praten over uw beleggingsportefeuille of hebt u vragen over het beheren van
uw vermogen, neemt u dan gerust contact met ons op.

 
Categorie Financieel Advies
 

Relevante blogs:

© Multiraedt 2024