Samenwerking in de zakelijke dienstverlening

Multiraedt als business booster

samenwerking in de zakelijke dienstverlening 19152610_sTer bevordering van de samenwerking in de zakelijke dienstverlening heeft de adviesgroep Multiraedt het initiatief genomen om onder meer accountants, fiscalisten, juridische adviseurs, mediators, consultants,coaches, trainers, makelaars, interim managers en tussenpersonen bijeen te brengen met het doel de krachten te bundelen op het gebied van marketing.

Marktafbakening

Door toekenning van een exclusieve nichemarkt wordt het werkgebied voor iedere deelnemer afgebakend. Daardoor is samenwerking mogelijk zonder elkaar in de weg te lopen. Zo kunnen bijvoorbeeld voor gecompliceerde adviesvraagstukken onderlinge kennisclusters gevormd worden.

Plan van aanpak

  • Multiraedt brengt waardevolle content zoals blogs en E-books bijeen in één portaal waardoor een zeer krachtige website ontstaat. Die zorgt voor meer zichtbaarheid en traffic voor de aangesloten zakelijke dienstverleners.
  • Multiraedt zorgt daarnaast voor de verspreiding van die content via de sociale media en nieuwsbrieven.
  • Via gratis abonnement en downloads van E-books wordt zoveel mogelijk informatie over de lezers van de content verzameld.
  • Lezersinformatie vormt de basis voor offline directmarketing.
  • Het netwerk zelf zorgt voor kruisbestuiving middels efficiënte bijeenkomsten.

Uitgebreide informatie

Meer informatie over onze aanpak en deelnemingsvoorwaarden kunt u vinden in de onderstaande brochure.

Publicaties gerelateerd aan marketing en samenwerking van zakelijke dienstverleners:

 
Categorie Organisatie Advies
 

© Multiraedt 2024