Samenwerking onder zakelijke specialisten op het gebied van marketing

Adviesgroep Multiraedt als verbindende factor

15614101_sMultiraedt heeft een oplossing voor het acquisitieprobleem waar veel zakelijke specialisten mee te kampen hebben. Door drukke werkzaamheden, te weinig mankracht of een krap budget zijn zij vaak niet in staat op het gebied van marketing een vuist te maken. Door deel te nemen aan het samenwerkingsverband van Multiraedt bundelen zij hun krachten waardoor hun marketinginspanningen veel efficiënter en effectiever worden.

Multiraedt zorgt voor een hefboomfunctie

Door de marketinginspanningen van de deelnemers bijeen te brengen en via een gezamenlijk platform te richten op de doelgroepen wordt er als het ware een turbo opgezet. Naarmate meer deelnemers hun publicaties als blogs en E-books via de gezamenlijke Multiraedt website verspreiden, wordt die website steeds sterker en krijgt die steeds meer bezoekers. Zo ontstaat exponentiële groei dat maakt dat 1+1 niet 2 is, maar 3 of zelfs 5!

Deelneming met behoud van onafhankelijkheid

Deelname betekent niet dat de onafhankelijkheid en zelfstandigheid van de deelnemers wordt beperkt. Wel worden de voordelen van een groot netwerk van collega's genoten. Er wordt namelijk niet alleen gewerkt aan grotere vindbaarheid en betere zichtbaarheid op het internet, maar ook wordt aandacht geschonken aan het leggen van goede onderlinge contacten.

Wie kunnen deelnemen?

Zakelijke specialisten met ervaring en een gedegen theoretische achtergrond komen in aanmerking voor deelname. Uiteraard is naast vakmanschap een onberispelijke reputatie een vanzelfsprekendheid. Denk onder meer aan accountants, coaches, consultants, fiscalisten, interim managers, juridische adviseurs, makelaars, loopbaanbegeleiders, subsidie-experts, mediators en trainers.

Uitgebreide informatie

Meer informatie over onze aanpak en deelnemingsvoorwaarden kunt u vinden in de onderstaande brochure.

Publicaties gerelateerd aan marketing en samenwerking van zakelijke dienstverleners:

© Multiraedt 2024