Zakelijke dienstverleners bundelen hun marketinginspanningen

18585987_s zakelijke dienstverleners

Netwerkorganisatie met nadruk op gezamenlijke marketinginspanningen

Adviesgroep Multiraedt bundelt de marketinginspanningen van zakelijke specialisten om zo tegen zeer lage kosten zoveel mogelijk klantcontacten te realiseren. Content marketing in de vorm van blogs, E-books, white papers, video's die verspreid worden onder geselecteerde doelgroepen is een belangrijk onderdeel van de marktbenadering.

Voor wie is deelname interessant?

Zakelijke specialisten met ervaring en een gedegen theoretische achtergrond komen in aanmerking voor deelname. Uiteraard is naast vakmanschap een onberispelijke reputatie een vanzelfsprekendheid. Denk onder meer aan accountants, coaches, consultants, fiscalisten, interim managers, juridische adviseurs, makelaars, loopbaanbegeleiders, subsidie-experts, mediators en trainers.

Integrale aanpak van de marketing

  • De content marketing leidt tot directe interactie met (potentiële) klanten en opbouw van interessante data-bestanden.
  • Dripmarketing converteert de lezersbestanden in bestanden die weer inzetbaar zijn voor offline marketing.

Netwerken

Van het een komt het ander. Samenwerking op één gebied kan heel natuurlijk overgaan in een meer omvattende samenwerking. Door bijeenkomsten onder de deelnemers aan te moedigen komen kruisbestuiving en het vormen van kennisclusters tot stand.

Uitgebreide informatie

Meer informatie over onze aanpak en deelnemingsvoorwaarden kunt u vinden in de onderstaande brochure en ons bedrijfsfilmpje.


Publicaties gerelateerd aan marketing en samenwerking van zakelijke dienstverleners:

 
Categorie Marketing Advies
 

© Multiraedt 2024