Hoe haal ik meer rendement uit mijn online marketinginspanningen?

17086835_s marketinginspanningen

Adviesgroep Multiraedt kiest voor samenwerking

Vele zakelijke dienstverleners zijn voor de toevoer van nieuwe klanten afhankelijk van hun netwerk en mond op mond reclame. Hun online marketinginspanningen blijven wegens tijdgebrek en beperkte middelen meestal beperkt tot het af en toe wat oppoetsen van hun websites en het versturen van een enkele nieuwsbrief. Effectieve content marketing en het actief bespelen van de sociale media is in hun ogen slechts weggelegd voor grotere organisaties.

Samenwerking biedt hier echter de oplossing. Door krachten te bundelen met collega's en bepaalde taken over te laten aan een externe organisatie zijn zij wel degelijk in staat hun online marketinginspanningen te laten renderen. NB: deze samenwerking betekent niet dat de deelnemers hun autonomie kwijtraken. Zij behouden hun eigen identiteit en zelfstandigheid.

Multiraedt heeft daarom het initiatief genomen om onder meer accountants, fiscalisten, juridische adviseurs, mediators, consultants,coaches, trainers, makelaars, interim managers en tussenpersonen bijeen te brengen en via een gezamenlijke aanpak te zorgen voor zoveel mogelijk klantcontacten tegen een zo laag mogelijke prijs.

Plan van aanpak

  • Multiraedt brengt waardevolle content zoals blogs en E-books bijeen in één portaal waardoor een zeer krachtige website ontstaat. Die zorgt voor meer zichtbaarheid en traffic voor de aangesloten zakelijke dienstverleners.
  • Multiraedt zorgt bovendien voor de verspreiding van die content via de sociale media en nieuwsbrieven, de Blog Booster.
  • Via gratis abonnement en downloads van E-books wordt zoveel mogelijk informatie over de lezers van de content verzameld. Die lezersinformatie vormt vervolgens weer de basis voor offline directmarketing.
  • Als aanvullend voordeel zorgt het netwerk zelf voor de nodige kruisbestuiving middels efficiënte bijeenkomsten.

Uitgebreide informatie

Meer informatie over onze aanpak en deelnemingsvoorwaarden kunt u vinden in de onderstaande brochure.

Publicaties gerelateerd aan marketing en samenwerking van zakelijke dienstverleners:

 
Categorie Marketing Advies
 

© Multiraedt 2024